Szórakoztatás felső fokon :)

Kapcsolat      Home

Események

Videok

Kapcsolat

Berendezések

Referenciák

 

 

 

Berendezéseim

 

Trambulin

Helyigény: 5x11 m

Rövid ismertető:

Ez egy 4 személyes gumiasztal, ami korhatár nélkül biztonságosan 60 kg-ig használható. Ki-ki tudásának megfelelően extrém ugrásokat hajthat végre.

 

 

trambulin
Íjászat

Helyigény: 10x4 m

Rövid ismertető:

A játékot azért készítettük, hogy az érdeklődők megismerkedhessenek a régmúlt időkben használt fegyverekkel.

Az érdeklődők többféle íj közül választhatnak. Lehetőségük van ősmagyar reflex, illetve sportcélra kifejlesztet csigás íjakkal kipróbálni, melyek különböző húzóerővel rendelkeznek, hogy kórtól és nemtől függetlenül bárki erőlködés nélkül fel tudja húzni, és kellemesen szórakozhasson.

Az érdeklődök biztonsága érdekében az íjászat egy 10x4 m-es esztétikus ponyvával borított sátorban, történik. A sátorban két lőállás és céltábla van elhelyezve, így lehetőséget adhat akár rögtönzött íjászversenynek is.

íjászat

ijászat2


Forgó Hordó

Helyigény: 3x5 m

Rövid ismertető:

Ennél a játéknál szintén az ügyesség a lényeg. Egy hatalmas hordóra kell gondolni, ami akár a vidámparkból ismerős is lehet. A hordó forgását egy motor segíti, de ha többen vannak benne, akár saját erővel is hajtható. /mókus kerék /. Két fokozaton forog. Kezdőknek lassan a rutinosabbaknak bátrabbaknak gyorsabb fordulatot tudunk biztosítani. Korhatár nélkül használható. Férfiaknak fogyókúra, nőknek izomerősítő, gyerekeknek ügyességi játék. A hordó hosszúsága 4 m, átmérője 2 m. A hordóban akár 4 személy is kényelmesen szórakozhat egyszerre.

hotdó

hordó2

hordó3

Erőmérő Bika

Helyigény: 3x8 m

Rövid ismertető:

Ez egy „lökd meg a kecskét nevezetű, közismert  szórakoztató játék. Ahol is egy 25 kg-os bika formájú súlyt kell egy 8,5 m hosszú emelkedő pályán fellökni. A bika felérkezését, egy matadort ábrázoló tábla alatt elhelyezett duda jelzi. A bika lökhető jobb és baloldalról is. Hölgyek és urak egyaránt kipróbálhatják és lemérhetik erejüket.


bika

bika,

Erőmérő Kalapács

Helyigény: 3x3 m

Rövid ismertető:

A kalapács szintén erőmérő és ügyességi játék. A játékosok egy 2,5 kg-os gumikalapáccsal próbálnak a lehető legnagyobb erővel ráütni egy 5 cm átmérőjű gombra . Amit nem egyszerű eltalálni. Ez adja a játék lényegét. Egy-egy melléütés hangos kacagást vált ki a nézelődőkből. Ha a gombot erősen és pontosan eltalálják, felfelé mozdul egy 25 dkg-os lapka, ami 4,5 m magas toronyba szalad fel. Fent dudaszó a földön tapsvihar jelzi, hogy a lapka elérte a torony legmagasabb pontját.

kalapacs2


3D Karika (dimenziós)

Helyigény: 3x3 m

Rövid ismertető:

Ez a játék, három karikából álló szerkezet, mellyel az emberek átélhetik a repülősök-űrhajósok egyik kiképző programját. A három különböző méretű karika térbeli közepén egy ülőszék található, mely lehetővé teszi, hogy korosztálytól függetlenül mindenki kipróbálhassa. Az emberek számára a biztonságot hárompontos övvel biztosítjuk. A külső karika elforgatásával a székben ülő bátor vállalkozó, a tér minden irányába váratlan elfordulásokat tesz. Ha valaki kipróbálja, a csillagok közt érezheti magát, és egy különleges élménnyel lesz gazdagabb.

karika2

karika

Légvárak 

Helyigény: 12 x 9 m

Rövid ismertető:
Ezek levegővel felfújható gumijátékok, amelyek jó szórakozást nyújtanak a kis gyermekek számára.

 

vár

 

 

Helyigény: 11x11 m

 

csúszda
 

 

Helyigény: 4 x 12 m

polip
 

 

Helyigény:.7 x 8 m

pálma
 

 

Helyigény: 11 x  12 m

egérke
 

 

Helyigény: 8x7 m

tigris
Vattacukor, Jégkása, Pattogatott kukorica, kandírozott finomságok limonádé

 

Helyigény: 3x6 m

sátor
Büfé2
vattacukor
Édesség

Helyigény: 3x6m

 

cukor

 

Copyright 2006 ©
Détári Ferencné
Tel: +3630 / 9656-649 Email: detari.ferencne@t-online.hu